Trouwen in de herfst Gerjan & Jolien

Trouwen in oktober betekend dat als de zon schijnt er prachtig licht is in de ochtend. En dat was het! Bekijk de foto’s en de momenten van deze dag hieronder : )

Trouwen in Friesland Jesper & Daniëlle

2 juni 2021 de trouwdag van Jesper en Daniëlle. Iets wat ik altijd al wilde… een bruiloft in Friesland! En wat voor eentje… Trouwen in het gemeentehuis in Joure, kerkelijk huwelijk in Akkrum. Na de dienst als verrassing met de boot door Akkrum waar het hele dorp ongeveer langs de waterkant stond. Een prachtige dag en zeker voor herhaling vatbaar ;-)

Dus ga je trouwen in Friesland? Ik kom graag jullie kant op.


Leveranciers

Ruben & Eefke

28 mei 2021 de trouwdag van Ruben en Eefke.

Een mooie zonnige dag op een prachtige locatie in Twente!

In de ochtend begon de dag in Hoogeveen waar Eefke al klaar stond om de jurk aan te doen. Ruben haalde Eefke op samen met zijn vader die de chauffeur was op deze dag. De fotoshoot locatie was bij bij Beerzerpoort. Het gemeentelijk huwelijk werd gehouden in de tuin bij het witte kerkje in Den Ham. Na de ceremonie gingen we naar binnen. In het witte kerkje werd de zegen over het huwelijk van Ruben en Eefke gegeven. Samen met de naaste familie en vrienden taart en toost en met een heerlijke BBQ als afsluiter.

Leveranciers

Blog

Menu