Lieve woorden

Didié & Johanneke

Perfect! Alles was prima verzorgt, van eerste kennismaking tot de levering van ons trouwfotoboek! De foto's zijn erg mooi geworden. Op de dag zelf heb je niet in de gaten dat Juliantien foto's maakt. 

Zeker aan te raden.

Gerhans & Rienke

Super leuke ervaring met Juliantien! Gewoon een normale fotografe zonder poespas en lekker nuchter. Je hebt het niet eens door als ze aan het werk is. We kregen prachtige spontane foto's en we raden iedereen Juliantien aan. Ze denkt out of the box en luistert naar onze wensen.

Gerrit & Ellen

Wij zijn erg blij met Juliantien als fotografe op onze bruiloft afgelopen september. Ze houdt rekening met de wensen die je als bruidspaar hebt en laat je echt stralen tijdens de dag. Wat wij daarnaast fijn vonden was dat je echt jezelf kan zijn.

De communicatie zowel voor, tijdens als na de bruiloft was erg prettig. Het uitzoeken van de foto's, het bepalen van het trouwboek, locaties en alle andere bijkomende zaken was elke keer weer een super ervaring.

Roy & Tamara

Juliantien is een prettige fotografe die ons gelijk vanaf het begin begreep. Ze was zeer flexibel qua tijdsplanning en op de dag zelf was zorgde ze voor rust en merkten we haar bijna niet op. Ze maakt gebruik van natuurlijk daglicht en daardoor zijn de foto's zeer scherp en erg mooi! Juliantien had het fotoalbum al binnen twee maanden af en het is een super mooie weergave geworden van onze dag. Wij zijn heel erg blij met de foto's!

Mathijs & Tracy

Juliantien was fantastisch! Vooraf ging het afstemmen heel gemoedelijk en vlot, ze begreep precies wat wij wilden en ze was op de bruiloft op de achtergrond grondig aan het werk om alles prachtig vast te leggen. We zijn heel tevreden en genieten nog regelmatig na bij het zien van de foto's.

Bart & Jenny

Wij hadden geen betere fotografe kunnen kiezen! Zeer fijne samenwerking, duidelijke communicatie en prachtige foto's!

Menu